YOUTUBE TAKIPCI SAYISI ARTTIRMAK


YOUTUBE TAKIPCI SAYISI ARTTIRMAK



Bu yazımda Youtube kanalınızın takipçi sayısını arttırabilmekiçin uygulanabilir bir kaç değişik kanal tanıtım yöntemini ele alacağız.






Takipçi sayısını arttırmak için sosyal medyayı iyi kullanmalı ve sizin denginizde olan, sizinle benzer bir içeriğe sahip olan kanallar ile reklam iş birliği yapmalısınız. Bugün yüz bin civarı takipçiye sahip youtubekanallarının bile ortak olarak video çektikleri ve izleyicilerini birbirlerinin kanallarına yönlendirdiği görülecektir. Siz de aynı yöntemi deneyebilirsiniz ancak bunu farklı bir şekilde yapmanız önerilir. Bunun için sizlere belli etmeden reklam yöntemini öneriyorum. Bu yönteme göre reklamı yapılacak olan kanalın adı duyurulur ve o kanalın bir özelliği vurgulanır. Örnek : a videosu ararken x kanalını buldum ve o kanalda gördüğüm b isimli video beni çok etkiledi gibi olabilir. Burada dikkat edilecek şey ise izleyicilerde mutlakamerak uyandıracak bir video olmalıdır. 

youtube abone



- Diğer bir yöntem ise özellikle Facebooküzerinde, çok sayıda takipçisi olan sayfa sahiplerine para karşılığı, ilgi çekecek olan bir videonuzu sayfada yayınlatabilirsiniz. Bu size kısa vadede çok izlenme kazandıracak ve hatta eğer gerçekten başarılı bir video üretmişseniz, çok fazla takipçi kazanmanızı da sağlayacaktır.

1 yorum: